Фирмена политика

Ние ви гарантираме, че нашата продукция ще бъде без дефекти, благодарение на материалите и качеството на нашето производство.
Ние също гарантираме, че продуктите ни ще отговарят по качество и дизайн на Вашите изисквания.
МТЛЗ Бистрев Груп ще повтори или поправи всеки продукт на намалена цена или безплатно, в зависимост от условията на случая. Тази гаранция ще бъде изпълнена при условие, че притежавате доказателство за закупуване на продукта, което включва оригиналния номер, дата на поръчката, име на пациента и оригиналния модел.
Всички материали и продукти имат едногодишна гаранция.
МТЛЗ Бистрев Груп не покрива щети, които са се случили заради неудобство, изгубено работно време, време за поставяне или сваляне на конструкциите, или загуба на очаквана печалба.

ИМПЛАНТАТНИ ЧАСТИ

МТЛЗ Бистрев Груп ще приеме връщане на имплантатни части само при неотворени пакети, с продукта, в неговото оригинално състояние.

ФИРМЕНА ПОЛИТИКА

Фактурите Ви се изпращат заедно с всяка ваша поръчка и те трябва да бъдат платени не по-късно от 5 работни дни след получаването на поръчката от офиса Ви. При забавяне със заплащането, всеки месец ще се начисляват по 5% върху неизплатената сума.
Всички разходи, свързани с колекцията на неизплатени суми, включително юридически такси, ще бъдат изцяло за сметка на клиента. Клиенти със сметки, неиздължени за период, по-дълъг от 20 дни, ще бъдат прехвърляни за заплащане при получаване на продукта.

ДОСТАВКИ

МТЛЗ Бистрев Груп ще покрие разходите за доставките Ви в двете посоки.

Ние ползваме куриерски услуги или собствен транспорт.
Докато много лаборатории плащат разходите само на изпращането, ние поемаме отговорността за обратното връщане на продуктите.

МТЛЗ Бистрев Груп гарантира доставката на Вашите поръчки преди посочения от Вас срок за изпълнение на поръчката.
Тази част от фирмената политика не важи за нощни пратки или през почивните дни (събота и неделя).